Syra Bay 4.1, διαμονή στην Σύρο, ξενοδοχειο στη θαλασσα συροσ

Syra Bay 4.1

Syra Bay 4.1

Syra Bay 4.1

Syra Bay 4.1

Syra Bay 4.1

Syra Bay 4.1

Syra Bay 4.1

Syra Bay 4.1

ΚΡΑΤΗΣΗ
Αφιξη
Αναχώρηση
Άτομα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ


Η Syra Bay 4.1 είναι μια ισόγεια ευρύχωρη κατοικία επιφανείας 70τ.μ., συνολικής φιλοξενίας 6 ατόμων. Μια πλήρως εξοπλισμένη και επιπλωμένη κατοικία κατάλληλη για οικογένειες ή παρέες που αναζητούν άνεση και διακριτική πολυτέλεια. 

Η κατοικία διαθέτει απόλυτα λειτουργικούς χώρους, προσεγμένη διακόσμηση και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας. Διαθέτει ένα Master Υ/Δ με άνετο διπλό κρεβάτι, ένα Junior με δύο μονά κρεβάτια και ένα μοντέρνο μπάνιο με δωρεάν προϊόντα περιποίησης Apivita. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις των φιλοξενουμένων. Στο ευρύχωρο καθιστικό υπάρχουν ένας τριθέσιος και ένας διθέσιος καναπές για στιγμές χαλάρωσης και με την προσθήκη δυο άνετων σπαστών κρεβατιών υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας δύο επιπλέον ατόμων. 

Στον εξωτερικό χώρο της κατοικίας θα βρείτε μια πλήρως επιπλωμένη βεράντα με θέα στην θάλασσα, καλώντας σας να απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης σε ένα υπέροχα διαμορφωμένο περιβάλλον!

Syra Bay 4.1. Μια εξαιρετική επιλογή για διαμονή στη Σύρο δίπλα στη θάλασσα!

Δωρεάν αλλαγή ιματισμού και υπηρεσία καθαριότητας κάθε 2 ημέρες.

 
ΚΡΑΤΗΣΗ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • 4 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
  • 6 ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΝΟΥ
  • 70 m2
  • 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ
  • 1 WC
  • ΘΕΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΠΑΡΟΧΕΣ - ΟΡΟΙ

ΑΦΙΞΗ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Ώρα άφιξης: 15:00 – 18:00. Η είσοδος στην κατοικία νωρίτερα από τις 15:00 είναι αδύνατη όταν από την κατοικία αναχωρεί την ίδια μέρα προηγούμενος επισκέπτης, προκειμένου η κατοικία να καθαριστεί και να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Ώρα αναχώρησης: 09:00 - 11:00. Η αναχώρηση στις 11:00 είναι η καταληκτική ώρα αναχώρησης όταν ακολουθεί επόμενος επισκέπτης.

περισσότερα

ΑΦΙΞΗ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Ώρα άφιξης: 15:00 – 18:00. Η είσοδος στην κατοικία νωρίτερα από τις 15:00 είναι αδύνατη όταν από την κατοικία αναχωρεί την ίδια μέρα προηγούμενος επισκέπτης, προκειμένου η κατοικία να καθαριστεί και να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Ώρα αναχώρησης: 09:00 - 11:00. Η αναχώρηση στις 11:00 είναι η καταληκτική ώρα αναχώρησης όταν ακολουθεί επόμενος επισκέπτης.

Για δυνατότητα άφιξης νωρίτερα ή αναχώρησης αργότερα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρακαλούμε κατά την άφιξή σας να έχετε μαζί σας την ταυτότητά σας ή το διαβατήριό σας.

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Δεν επιτρέπεται η διαμονή υπεράριθμων επισκεπτών, πέραν της μέγιστης χωρητικότητας της κατοικίας.

Δεν παρέχεται η δυνατότητα τοποθέτησης επιπλέον κρεβατιών.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Δωρεάν αλλαγή ιματισμού και υπηρεσία καθαριότητας κάθε 2 ημέρες.

ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται με εξαίρεση τα κατοικίδια συνοδείας.

ΚΑΠΝΙΣΜΑ

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα εντός των κατοικιών.

ΜΟΝΑΔΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΦΡΑΞΙΜΑΤΟΣ

Απαγορεύεται ρητά η χρήση χλωρίνης καθώς λειτουργεί μονάδα βιολογικού καθαρισμού στις εγκαταστάσεις μας. Σε περίπτωση που χρειαστείτε, ζητήστε μας να σας προμηθεύσουμε με συμβατό απορρυπαντικό.

Δεν ρίχνουμε χαρτιά ή άλλα αντικείμενα εντός της λεκάνης της τουαλέτας. Σοβαρός κίνδυνος φραξίματος.

ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ

Σεβόμαστε τις ώρες κοινής ησυχίας (15:00-17:30 & 23:00-07:00)

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Είμαστε υπεύθυνοι να κλειδώνουμε την κατοικία κατά την αναχώρησή μας και φροντίζουμε για την φύλαξη των προσωπικών μας αντικειμένων.

Πριν φύγουμε για  την παραλία τραβάμε τις κουρτίνες για να προφυλάξουμε το σπίτι από την ηλιακή ακτινοβολία και να κρατήσουμε το σπίτι όσο το δυνατόν πιο δροσερό.

Κατά τη διαμονή μας κρατάμε σβηστά φώτα, κλιματιστικά και λοιπό ηλεκτρικό εξοπλισμό που δεν χρησιμοποιούμε.

Προτιμάμε το φυσικό φωτισμό της ημέρας, όταν αυτό είναι εφικτό.

Πριν πάμε για ύπνο βεβαιώνουμε πως έχουμε σβήσει τα φώτα που δεν χρειαζόμαστε εξωτερικά και εσωτερικά της κατοικίας μας και επίσης βεβαιώνουμε πως παραμένουν κλειστές οι ηλεκτρικές συσκευές που δεν χρησιμοποιούμε.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Για τη διενέργεια κράτησης ο πελάτης οφείλει να συμπληρώσει τα πλήρη στοιχεία του και να παραθέσει τα στοιχεία της χρεωστική ή πιστωτικής κάρτας με την οποία θα πραγματοποιήσει την πληρωμή της.

Καμία προκαταβολή δεν χρεώνεται για τη διενέργεια της κράτησης.

Ο επισκέπτης μπορεί να ακυρώσει την κράτησή του χωρίς χρέωση μέχρι 21 μέρες πριν από την προγραμματισμένη άφιξή του. Εάν ο επισκέπτης ακυρώσει εντός διαστήματος 21 ημερών πριν από την άφιξη θα χρεωθεί το 50% του συνολικού κόστους διαμονής. Εάν ο επισκέπτης δεν εμφανιστεί θα χρεωθεί το συνολικό κόστος διαμονής. Οι ανωτέρω χρεώσεις θα γίνουν με χρέωση της κάρτας που ο πελάτης παράθεσε κατά τη διενέργεια της αρχικής κράτησης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙΜΩΝ

Οι τιμές είναι σωστές κατά την ημερομηνία ανάρτησής τους και δύναται να τροποποιηθούν δίχως πρότερη ειδοποίηση.

ΖΗΜΙΕΣ

Οι πελάτες θα επιβαρυνθούν το κόστος αποκατάστασης τυχόν υλικών ζημιών που θα συμβούν υπαιτιότητά τους κατά τη διαμονή τους. Οι χρεώσεις αυτές δύναται να διενεργηθούν μέσω χρέωσης της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας που ο πελάτης δήλωσε για τη διενέργεια της κράτησης.

Παρακαλούμε αναφέρετε άμεσα οποιαδήποτε βλάβη εξοπλισμού ή εγκαταστάσεων για την άμεση επισκευή τους.

;

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ την κριτικη σασ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ευχαριστούμε για το μήνυμα σας!

Σφάλμα επικύρωσης. Παρακαλώ διορθώστε.

Προέκυψε σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.

Το Syra Bay χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.